svadobný príbeh lásky na dreve 002W

svadobny pribeh lasky na dreve 002W
svadobny pribeh lasky na dreve 002Wsvadobny pribeh lasky na dreve 002W asvadobny pribeh lasky na dreve 002W bsvadobny pribeh lasky na dreve 002W c
40,00 € za kus
Doba dodania

Maximálna veľkosť nahrávaného súboru: 256M
MENOVKY k svadobnému stolu, MENU k svadobnej hostine, NÁLEPKY na fľaše, POZVÁNKY k svadobnému stolu ... VYRÁBAME V ROVNAKOM ŠTÝLE AKO SVADOBNÉ OZNÁMENIA.
Informácia
+
Tabuľka "Náš príbeh lásky" je jedinečná časová os pre každý zamilovaný pár. Môže pomôcť nie jednému partnerovi, aby nezabudol na výročie. Potlač je výnimočná vďaka "3D " vystúpenej tlači. Tlač realizujeme na profesionálnom stroji v najvyššej fotokvalite ( stroj tlačí 8 farbami - CMYKLCLM+ biela+lak) . Farby sú krásne živé, stále a časom nevyblednú , sú odolné voči vode a mechanickému poškodeniu. Zmena grafiky aj rozmerov je možná podľa Vášho návrhu. Vytvoríme Vám aj vlastný návrh, podrobný popis uveďte do správy, následne Vám zašleme cenovú kalkuláciu. Tabule ponúkame v rôznych rozmeroch a hrúbkach podľa Vášho želania (napríklad rozmer 60x30cm s doskou 2cm hrúbky alebo rozmer 80x40cm na 3mm hrubej preglejke). Cena je bez stojana.

Súvisiace produkty

Výsledok 1 - 5 z 5
Obrázok Tovar Cena
Svadobné menu 0
Nálepky na fľaše 0
Menovky na stôl 0
Svadobné poďakovanie 0
SVADOBNÁ ŠPZ 0
Výsledok 1 - 5 z 5